Изтърпяла ефективна присъда само преди един месец жена от днес е

...
Изтърпяла ефективна присъда само преди един месец жена от днес е
Коментари Харесай

Рецидивистка се сби с охраната и управителката на магазин за открадната стока, пак е зад решетките

Изтърпяла ефективна присъда единствено преди един месец жена от през днешния ден е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, взета с определение на Варненския областен съд по искане на Окръжната прокуратура. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна. 

``
реклама

28-годишната е с повдигнато обвиняване за обир, представляващ рисков рецидив, откакто на 31 март тази година лишила хранителни артикули от магазин на огромна комерсиална верига, като се пробвала със мощ да резервира владението върху тях.

Тя  била добре позната на защитата на комерсиалния обект поради множеството похищения. В неделя дамата отишла там и лишила артикули за към 100 лв., които скрила в дамската си чанта. След това се отправила към изхода, без да заплати. Действията ѝ били видяни от защитата и дружно с шефката на магазина  била спряна за инспекция. За да резервира владението върху отнетите артикули, женята блъскала чиновниците, блъснала в главата шефката и се пробвала да избяга. Била арестувана благодарение на клиент в магазина до идването на полицейски чиновници.

По време на отвеждането й до здравно заведение, дамата буйствала и предизвикала телесна щета на един от служителите на реда.

След случая против нея било формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4 от Наказателен кодекс. Росита Ш. е осъждана неведнъж.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална насила, предстои на обжалване пред Апелативния съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР